Beauty profesionálové mají konečně svoji aplikaci

27.04.2016 - Profi
salon24-promo

Salon24. je nová online služba, která spojuje klienty s profesionály z oboru beauty a wellness a zároveň funguje jako personalizované portfolio a online rezervační systém.
Platforma nabízí profesionálům spojení se stavajícími klienty přes online rezervace a možnost budovat si profesionální online portfolio své práce.

Salon24. pro tebe

Tvůj profil funguje jako online portfolio, prezentující tvoji práci a dostupnost potenciálním zákazníkům. Během pár kliknutí si klient může objednat vybranou službu.
Systém řídí tvou dostupnost a online rezervace – ať už jsi nezávislý profesionál anebo součástí etablovaného salonu. Profil si jednoduše nastavíš, nabídneš služby, které poskytuješ a aktualizuješ fotky. 

Salon24. pro klienty

Klienti si snadno najdou hledanou službu – ať už hledají make-up artistku, kosmetičku anebo maséra. Obdrží potvrzovací email a upomínkovou SMS, které systém automaticky posílá. Tobě to ušetří čas a můžeš se naplno věnovat klientovi. 
Ti mají možnost napsat recenzi, jak byli se službou spokojeni a to zvyšuje tvoji reputaci. Můžou si procházet online portfolio a nechat se inspirovat…


+
Facebook

banner

Sociální sítě

instagram




SALON24.CZ



Oblíbené tagy

+