Brazilská depilace: Na co jste se báli zeptat

30.07.2016 - Péče o tělo
Depilace

LÉTO. Ta sezóna, kdy vše musí být pěkně dohladka! I když zhruba všichni víme, co od depilace očekávat, panuje specificky okolo té  brazilské nebo hollywoodské spousta otázek, na který je třeba si odpovědět a pak už se v klidu objednat na depi.  My jsme se za vás zeptaly expertek Eleny Morozové, majitelky stejnojmenného studia a slečny Soni Schweitzerové, kosmetičky ze Silky Salonu.

Jak se nejlépe připravit na vosk pro bikini?

E: U prvních třech návštěv doporučuju, aby klientka přišla po menstruaci, protože citlivost už je menší. Důležitý je, aby vlásek měl zhruba 3 až 5 mm. 
Některé klientky, které jsou více citlivé, si před depilací aplikují speciální krém, který se dá koupit v lékárně.

S: Pri aplikaci vosku je důležitá spolupráce klientky pro důkladně vypnutí pokožky.

Co menstruace?

E: Depilace v průběhu menstruace není problém, i ta citlivost je přece jenom menší, než dva dny před. 

S: Já doporučuju chodit na depilaci zhruba týden po menstruaci. Výhodou totiž je to, že chloupky dorostou v průběhu té další menstruace a váš manžel anebo přítel si toho vůbec nevšimne :-)

Vadí pupínky tam dole?

E: Pokud se jedná o malý pupínek, tak není problem, v jiných případech je lepší se tomu místu vyhnout. 
S: Co de týká pupínku většinou po depilaci nevznikají a pokud se tam nacházejí je lepší vynechat tyto prostory do doby zahojení.

Co je dnes módní, jaké pozorujete trendy?

E:  Moje zákaznice si nechávají tenkou čárku anebo vůbec nic. Na začátku jsme zkoušely různé ornamenty, ale postupně už to není moc z čeho udělat, to jde jen na začátku...😉

S: Trendy zůstává nadále úplné odstranění. Nebo naopak barvení ochlupení nebo připadne tvoření různých ornamentů. Anebo take zdobení kamínky.

Řeknete nám nějakou legrační příhodu z depilace?

E: Jednou jsem ve salonu měla těhotnou paní, která měla už 10 dní  po termínu porodu… přišla s ní její maminka a sestra. Depilace třísel podle nich měla urychlit nástup porodu…údajně opravdu následující den jela do porodnice. 

S: Jednou a naposled sem depilovala muže. A nebylo mi příjemný mu panské přirození držet pevně v ruce a při aplikaci vosku naklánět na strany, až přirozeně došlo ke ztopoření…🙀a to nemusí být příjemné ani pro jednoho ze zúčastněných…

Vy máte mezi klienty muže, Eleno?

E: Pro mě je to tabu, opečovávám jenom klientky – ženy😊

Co obvykle dělají při aplikaci vosku?

E: Z převážnou většinou si povídám, některé zákaznice spí a některé si vyřizují hovory. No a některé píší článek, resp. dělají se mnou rozhovor 😃

S: S klientkami si povídáme. Je důležité, aby se mnou během aplikování vosku spolupracovaly.

 

Tagy: #Depilace

+
Facebook

banner

Sociální sítě

instagram




SALON24.CZ



Oblíbené tagy

+