BEAUTY BAR U VÁS DOMA

16.08.2016 - Péče o tělo
BEAUTY_SLUZBY_DOMA

Užít si oblíbenou beauty službu v pohodlí domova anebo mezi schůzkami v kanceláři? Není pohodovější představa. Obzvlášť když víte, že máte minimum času, je právě varianta, kdy se beauty bar přesune k vám do obýváku, nejideálnější.
To, že nemusíte trávit čas na cestě za make up artistkou ušetří čas tolik potřebný na samotnou přípravu na akci, na kterou se chystáte.
Na druhou stranu, pozvat si někoho k sobě domů, obzvlášť někoho, koho neznáte, může být docela stres. “Jak mám přichystat byt? Co všechno si s sebou přinesou? A co mám připravit já?” jsou zásadní otázky, které vás nejspíš napadnou a my vám na ně odpovíme. 

Zeptali jsme se několika beauty profesionálů, manikérky Zdeňky Hrstkové z HomeNailSpa a mobilní kosmetičky Kristýny Vrbové, jak ideálně vše nachystat.

NAJÍT TO SPRÁVNÉ MÍSTO 

Co se týká výběru optimálního místa, co rozhoduje, je typ služby. Make-up artista si může přinést rozkládací křeslo, případně osvětlení, které nezabere moc místa. Kosmetička, masér či terapeut bude mít přenosné lehátko, které zabere výrazně větší prostor. Budou k tomu potřebovat i odkládací místo na kosmetické přípravky. Manikérce postačí váš jídelní, pracovní anebo konferenční stolek.  Vezměte v úvahu i to, jestli v daném prostoru budete mít klid a nebudete vy ani terapeut rušení okolím. 

DEJTE ECHO OSTATNÍM ČLENŮM RODINY

Vidina relaxační chvíle se může zkomplikovat, pokud nebudete doma sami. U kosmetického ošetření je dobré mít prostor jenom pro sebe a nenechat se rušit ostatními členy rodiny a nechat se uspat hudbou:  "Svým klientkám pouštím relaxační hudbu pro lepší uvolnění a relaxaci. Ale pokud upřednostňují vlastní výběr či ticho, je to jen na nich.", říká Kristýna. Jiná situace je, když máte děti a právě mobilního beauty profesionála voláte z toho důvodu, že nemáte zajištěné hlídání. To je běžná situace v praxi Zdeňky: "Hodně často se zákaznice bojí, že mi budou vadit děti nebo zvířata :-) Opravdu se to ale dá zvládnout i s malýma dětma. Služba je sice delší (klientka odbíhá krmit, přebalovat anebo uspávat dítě), ale dá se to taky a určitě mi to nevadí.”  

PROFI PROFESIONÁL PŘINESE VŠE POTŘEBNÉ

Opravdoví profesionálové se postarají o vše potřebné. Tedy pokud nemáte specifické potřeby, mobilní terapeut přinese všechno vybavení a přípravky, které bude při dané službě potřebovat. Kristýna si s sebou vozí lehátko, deku a ručníky včetně všech kosmetických přípravků a jediné co potřebuje, je přístup k pitné vodě. Zdeňka si přiveze také všechno a to hezky poskládané v kufru, který jí zároveň poslouží jako křeslo, když dělá klientkám pedikúru. 

A UŽ JEN UKLIDIT!

Děláme si srandu:-)  Samozřejmě je na zvážení každého z nás, do jakého prostředí si pozveme beauty profesionála, ale určitě by mělo být čisté a profesionálovi by mělo být umožněno se v pohodě pohybovat ve vymezeném prostoru. Jak se shodují Zdeňka a Kristýna, jestli je byt uklizený nebo ne, na to nekoukají. Pro ně je důležitý klient a dobře odvedená práce.

Pokud tohle vše zohledníte do plánování, vše si náležitě užijete a pro profesionála to budou příjemné podmínky pro práci. 


+
Facebook

banner

Sociální sítě

instagram




SALON24.CZ



Oblíbené tagy

+