Brno má první samostatný brow bar

14.09.2016 - Salony
IMG_1354_facebook_1473847159723

A určitě ne poslední. Podle toho, co nám řekla Martina Jiříčková, majitelka The Brows Salonu v moravské metropoli, mají se sestrou Danielou velké plány a Brno je jenom začátkem na jejich cestě umožnit všem ženám na Moravě mít krásné a upravené obočí.

Co Vás láká na oboru krásy? Můžete popsat cestu, co vás přivedlo do beauty?

Na oboru krásy mě asi nejvíc lákají ty obrovské možnosti, které nabízí. Třeba každodenní objevování nových produktů, ať už z dekorativní kosmetiky nebo péče o pleť, které pomáhají ženám i mužům cítit se lépe a krásnější.

Do beauty oboru mě přivedly mé vlastní problémy s pletí a neustálé experimentování s tím, jak tyto problémy vyřešit. Čím více jsem o kosmetice věděla, tím víc jsem přicházela na všechny chyby, které jsem při péči o pleť a líčení dělala a nikdo mi to neřekl! Proto jsem se začala věnovat poradenství v péči o pleť a líčení, postupně pak také úpravě obočí. Vrcholem mé vášně je zatím otevření vlastního brows salónu:-)

Jakou jste měla vizi, když jste začala budovat Váš salon?

Vizi a plány jsem měla a pořád mám obrovské:-) Vizí je na Moravě vytvořit celou síť brows salonů – tedy salónů, které se specializují na úpravu obočí. Protože ale vše realizuji jen já se sestrou z vlastních zdrojů, musím se hodně krotit:-) Jdeme krok po krůčku a maximálně se teď věnujeme prvnímu salónu v Brně. Až bude perfektní a plně vytížený, můžeme naše sny realizovat dál. Momentálním cílem je rozšířit nabídku služeb salónu o microblading (na tom už pracujeme) a zavést provoz salónu na dvě směny, aby mohl být zákaznicím k dispozici 12 hodin denně. Dále také přemýšlím o vlastních produktech na úpravu obočí.

Co byste chtěla, aby Vaši klienti říkali o The Brow Salon?

Chci, aby zákazníci věděli, že se u nás vždy mohou spolehnout na příjemný personál, který jim poradí a také na perfektní službu.

Chci také, aby nás zákazníci vnímali jako specialisty na obočí. A když se řekne v Brně „obočí“, aby byl náš salón to první, co je napadne:-)

Co činí váš zákaznický servis unikátní?

V první řadě náš salón už od úplného začátku funguje online. Tím myslím hlavně online rezervační systém, který je pro zákazníky velmi přehledný a pohodlný. Mohou se kdykoliv objednat na zvolený den a hodinu a nemusí nám volat a doptávat se, zda máme volný termín nebo ne. Mohou si také zřídit svůj účet a mít přehled o všech svých termínech, návštěvách atd.

Kromě online objednávání nabízíme také konzultace ohledně úpravy obočí zdarma. Na konzultaci je možné se také přihlásit online a vůbec k ničemu Vás nezavazuje. Brow Artistka vám ráda poradí a je jen na vás, zda si obočí necháte rovnou upravit nebo ne.

Velmi důležitá je pro nás také zpětná vazba a to, abyste se u nás cítili příjemně.

Připravujeme také pravidelné akce pro zákazníky, kde je budeme informovat o nových trendech, dostupných produktech a radit při úpravě obočí.

Téměř 24/7 jsme také dostupné na naší Facebookové stránce, kde klientkám rády odpovídáme na jakýkoliv dotaz:-)

Jaké druhý služeb poskytujete?

Náš salón se specializuje na úpravu a tvarování obočí. Poskytujeme různé druhy úprav: klasicky pinzetou, nejčastěji teplým voskem, ale také upravujeme obočí nití (threading). Nejlepší výsledek ale většinou vzniká kombinací všech metod. Obočí vyměříme, zkonzultujeme se zákaznicí, nabarvíme a vytvarujeme nití nebo voskem a poté úpravu dokončíme pinzetou. V případě potřeby na závěr doupravíme tužkou či stínem na obočí.

Naše Brow Artistka se v současné době připravuje také na microblading (vláskování obočí). Jedná se o ruční metodu permanentního make-upu obočí, který vypadá velmi přirozeně a může být řešením pro ty zákaznice, které obočí nemají vůbec nebo mají jen malou část.

Kromě úpravy obočí poskytujeme také doplňkové služby jako epilace obličeje, mikro-masáž očního okolí a ošetření pleti, při kterém využíváme organickou přírodní kosmetiku.

Jaká je Vaše strategie k výběru kosmetiky? Co na konkrétní značce hledáte?

Při výběru kosmetiky pro úpravu obočí (vosky, špachtličky, barvy) jsme lehce omezeni tím, co český trh nabízí. Obecně je pro nás důležitá kvalita a pokud možno produkty bez zbytečných vůní a barviv. Momentálně se snažíme ze zahraničí zajistit pro barvení obočí přírodní hennu, která by měla déle vydržet a zároveň je bez chemie.

Pro péči o pleť jsme kosmetiku velmi dlouho zvažovaly a nakonec nás učarovala slovenská organická přírodní kosmetika Soaphoria. Tato kosmetika je plná přírodních olejíčků, jílů, bylinek a každé ošetření pleti s ní je opravdu relaxační a navíc balení jejich produktů je úžasné.

Od značky potřebuju, aby byly produkty kvalitní, a aby vždy bylo jasné, co každý produkt obsahuje. Líbí se mi taky, když má značka nějakou jasnou vizi. Dále z těch praktických věcí je nutností dobrý zákaznický servis, komunikace a flexibilita a rychlost v dodávce produktů.

Jak si myslíte, že se budou vyvíjet trendy obecně v beauty oboru? Jaké příležitosti to přinese pro Váš salon?

Já nejsem specialista na celý obor, tak si to netroufám tvrdit obecně, ale podle mě je to čím dál více návrat k přírodě a přirozenosti. Myslím tím hlavně kosmetiku s přírodními složkami, omezování chemie a nepřirozených úprav obličeje. Alespoň u obočí to tak vidím a snažíme se tím v rámci možností řídit a trendy sledovat. Obočí zákaznicím pěstujeme a směřujeme k používání přírodních barev.

Celkově je teď celý kult obočí velkým trendem, což podle mě ještě nějakou dobu vydrží a podpoří tak náš plán otevřít na Moravě více poboček.


+
Facebook

banner

Sociální sítě

instagram




SALON24.CZ



Oblíbené tagy

+