Naše nová #salon24girl Radka: Seznamte se

15.11.2016 - #SALON24GIRLS
Radka Jirikova

* praxe v oblasti beauty/9 let

* zkušenosti s vedením vlastního salonu, customer care, týmu lidí, je mi blízká oblast nails, dodnes to mám jako hobby.

 

Let me introduce myself…

 

Tak bych asi začala, kdybych se chtěla představit tady u nás:-) tisíce kilometrů vzdáleném Torontu, městě východní Kanady, ale to nechci, chci poznat vás a věřím, že osobní přístup a nahlédnutí do mého já nás perfektně propojí při mé publikaci.

 

Mám v životě několik lásek, ty osudové sem psát asi nemusím, jelikož je to můj snoubenec, rodina, Athéna, náš pes. Ale poté se ve vašem životě objeví „něco“, co vás zasáhne na celý život… V mém případě to je mé hobby – beauty, konkrétně nejvíce nails, ale zajímám se o vše z oblasti beauty.  A další vášní, kterou jsem objevila sice nedávno, ale mohu říci, že ji miluji z celého srdce, je psaní. A né jen tak ledajaké:-) Miluji si sednout, vzít si knihy, časopisy či internet a hodiny si načítat nové a nové informace, vzdělávat sebe, rozvíjet osobnost, motivovat se a v neposlední řadě vzít tužku a papír (ano, v dnešní době počítačů si já vše nejdříve píši v bodech na papír a až poté do elektronické podoby:-) stará škola) a stvořit to dílo, o které se chci s vámi podělit. To je ta radost, ta touha, ta představivost. Kéž bych vás mohla vidět, jak čtete mé články, jelikož umět se podělit o to co vás těší, baví a třeba posune někam dál, považuji za dar a ten chci s vámi sdílet v každý možný okamžik. Nazvěme to sdílené „štěstí“.

 

Budu tady pro vás každý měsíc, možná s postupem času i častěji, budu vám pomáhat s vašimi dotazy a s láskou připravovat témata, která jsou „trendy“ nejen v naší krásné zemi, ale i tady za velkou louží. Považuji to za skvělou příležitost srovnání dvou absolutně odlišných světů, kdy vás necháme nahlédnout i do amerických/kanadských trendů.

Budu ráda za vaše podněty, komentáře a věřím, že společně ten obsah uděláme jedinečný.

 

S úctou,

 

Vaše Radka

Tagy: #salon24girl

+
Facebook

banner

Sociální sítě

instagram




SALON24.CZ



Oblíbené tagy

+