Pojetí krásy v japonském stylu: Silky Salon

23.10.2016 - Salony
_Silky_Jap

Když se spojí elegantní česká podnikavá žena s japonskou inovativní kosmetickou značkou, vznikne něco naprosto unikátního pro místní beauty prostředí. Silky Salon - vstupní bránu pro ošetření značky Sensai - představuje paní Mgr. RNDr. Barbara Vykusová.

Co Vás láká na oboru krásy? Můžete popsat cestu, co vás přivedlo do beauty?

Dvacet let jsem řídila stavební a developerskou firmu. S nápadem otevřít kosmetický salon, který by používal výhradně japonskou kosmetiku SENSAI přišla jedna z kosmetiček, která u nás nyní pracuje. Její myšlenka mě hned zaujala, věděla jsem, že to sice nebude snadné, ale po všech těch letech ve stavařině jsem se vysloveně těšila na okamžik, kdy úplně změním náplň své práce.

 

Jakou jste měla vizi, když jste začala budovat Váš salon?

Věděla jsem, že v Praze není žádný beauty salon, který by poskytoval služby s použitím značky SENSAI, takže to byla velká výzva. Nejprve jsme hledali vhodné prostory a poté, co jsme je našli, jsme začali intenzivně pracovat na studii interiérů. Chtěli jsme, aby náš salon respektoval japonskou filosofii čistoty, krásy, ale i jednoduchosti a pokory a myslím si, že výsledek se dostavil….. Na atmosféru a vzhled salonu jsme všichni pyšní.

Můžete něco říct o Vašem klientském přístupu? Jak pečujete o Vaše klienty? Co si myslíte, že děláte jinak?

Zásadně odlišná je právě filosofie značky SENSAI, spočívající v Omotenashi, japonském způsobu myšlení, odrážejícím se v přístupu ke klientovi s maximální pohostinností, kdy každý klient je Váš vzácný host. Omotenashi znamená japonský způsob léčení hosta.  Je v něm spojena snaha o souznění ducha s tělesnou schránkou, porozumění a především respekt a pokora ve vztahu k druhým. Koncept Omotenashi je všezahrnující……

Rituál SAHO, vycházející z japonského ceremoniálu přípravy čaje, je základním principem ošetření pleti i těla a na něm je postavena veškerá péče o klienty. Zahrnuje pravidla dvojího čištění, dvojí hydratace a dvojí aplikace veškerých kosmetických přípravku značky SENSAI.

Co byste chtěla, aby Vaši klienti říkali o Silky Salonu?

Naším základním cílem je, aby naši klienti rozpoznali, že návštěva SILKY SALONU není jen návštěvou rutinního kvalitního beauty salonu, který jim poskytne špičkovou péči, ale že jde to zážitek, kdy na 2 hodiny odloží veškeré své starosti a ponoří se do úžasné atmosféry japonského způsobu myšlení, z něhož vychází naše péče o klienty, do klidu, míru a pohody a budou odcházet s pocitem, že to opravdu stálo za to….

 

Co činí váš zákaznický servis unikátní?

Vycházejíce právě z přístupu Omotenashi, snažíme se maximálně našim klientům vyhovět co do jejich požadavků na termín ošetření, reagujeme na jejich momentální duševní rozpoložení i potřebu jejich pleti v daném ročním období a snažíme se jim navrhnout tu nejvíce vyhovující péči.

Jaké druhý služeb poskytujete?

Náš salon poskytuje několik druhů ošetření pleti, od základního vyčištění, přes liftingovou a protivráskovou péči až po nejluxusnější ošetření řadou Ultimate. Kromě péčí o obličej nabízíme take kompletní péči o tělo.  Všechny treatmenty SENSAI mají striktně dané postupy, které všechny naše kosmetičky vyškolené přímo značkou musí přesně dodržovat. Výsledkem je dokonalá relaxace našich klientů..

 

Jaká je Vaše strategie k výběru kosmetiky? Co na konkrétní značce hledáte?

Naše strategie byla jednoduchá, uvést v život kosmetický salon v Praze, který se bude pyšnit tím, že jako jediný v naší metropoli poskytuje certifikovanou péči značky SENSAI. Této kosmetice jsme všichni propadli a víme, že je jednou z nejlepších na trhu. Jsme neobyčejně pyšní, že můžeme exkluzivně nabízet jak ošetření touto značkou, tak i kvalifikovaný prodej kosmetických produktů SENSAI, kdy naše kosmetičky jsou schopné naprosto profesionálně, se znalostí pleti klienta, doporučit nejvhodnější přípravky pro jeho typ pleti.

Jak si myslíte, že se budou vyvíjet trendy obecně v beauty oboru? Jaké příležitosti to přinese pro Váš salon?

Značka SENSAI má v Japonsku dlouhou tradici  a velmi intezivně se věnuje kvalitnímu výzkumu, na základě kterého posouvá neustále kvalitu svých produktů na světovou špici, a to je ten správný trend. Jsem přesvědčená, že naše volba pro značku SENSAI je přesně to, co u nás v poskytování kosmetických služeb chybělo a stale narůstající klientela SILKY SALONU je toho jasným důkazem.

 

Tagy: #Sensai

+
Facebook

banner

Sociální sítě

instagram




SALON24.CZ



Oblíbené tagy

+