Nová generace kadeřníků a make-up artistů

07.11.2016 - Profi
muip kampan petra mechurova_ok2

Make-up artistům a hairstylistům se nabízí nová možnost, jak se prosadit na konkurečním beauty trhu.

Stojí za tím dvě ženy, Markéta Davidovich, zakladatelka Make-Up Institute Prague a jedna z nejlepších kadeřnic, Petra Měchurová a její Academy Lab Petra Měchurová.

Obě instituce si daly za cíl vychovat na české scéně nejlepší make-up artisty a hair stylisty, kteří díky rozšíření své kvalifikace budou schopni nabídnout klientům nové možnosti.

Nové vzdělávací programy si kladou za cíl propojovat make-up a vlasový styling. Každý účastník tak bude schopný přistupovat ke svým klientům komplexně. Pro klienty bude výhoda spočívat v tom, že od jednoho profesionála dostanou kompletní look a nebudou tak muset před plánovanou událostí povolávat make up artistu a kadeřníka samostatně.

 

My jsme oběma dámám položili otázku, co je důležitého pro úspěch každého kadeřníka / make-up artisty a jejich schopnosti se prosadit na trhu:

„Já si myslím, že klient očekává určitou pokoru od kadeřníka a vyžaduje, aby kadeřník poslouchal, co chce. Na jednu stranu je důležizá kreativita kadeřníka, ale musí tam dojít k balancu toho, co chce klient a co chce ten kadeřník. Ne vždy tam je dojde k upřednostnění a naladění se na zákaznici. A pak samozřejmě dobře provedená práce tak, aby zákaznice chtěla přijít zpět.“ řekla vyhlášená kadeřnice Petra Měchurová.

 

“Základem úspěchu je mix. Často se studenti domnívají, že nejdůležitější je technika líčení. Ale je toho mnohem více. Součástí úspěšné kariéry je také umění prodat se, mít připravenou strategii, silný marketing, "ostré lokty", skvělé portoflio, profesionalitu a pokoru.” uvedla Markéta Davidovich z pražského Make Up Institute.

 


+
Facebook

banner

Sociální sítě

instagram




SALON24.CZ



Oblíbené tagy

+