Moroccanoil: kultovní arganový zázrak

18.11.2016 - Profi
4

Skvost z marockého oleje v ikonickém flakónu máme konečně v Česku! Stojí za tím Nina Haladyová a její společnost Salon Servis, která světově proslulou vlasovou kosmetiku Moroccanoil začala dovážet na český a slovenský trh. 

Co Tě inspiruje na oboru krásy?

 Samotní lidé, kteří v tomto oboru pracují anebo k němu mají blízko. Žiji mezi nimi doslova celý život a jejich kreativita mě neskutečně naplňuje.

 

Jaký dopad chceš mít?

V současné době se zaměřujeme na kadeřnické salony, které mají pozitivní přístup ke konzultaci a doporučování domácí péče svým klientům.

Řekni nám něco o úžasném MO, který dovážíš na český a slovenský trh?

Jakou má historii?

Příběh značky MOROCCANOIL se začal psát před několika lety, kdy Carmen Tal – pozdější spoluzakladatelka firmy – cestovala po Izraeli. Poté, co její vlasy poškodilo neodborné barvení, navštívila jeden z místních salonů krásy. Tam podstoupila speciální olejovou kúru, která se ukázala být překvapivě účinná. Ihned se proto začala zajímat o to, jaký přípravek kadeřník použil. Z téměř zázračné substance se vyklubal arganový olej. Carmen byla natolik unešená výsledkem kúry, že se rozhodla dát vyvinout vlastní produkt, který by mohla nabízet kadeřníkům. Tímto produktem byl MOROCCANOIL Treatment. Během našeho rozhovoru se mi Carmen svěřila, že tehdy by ji nikdy nenapadlo, jak ohromný úspěch bude tento produkt mít. Dnes patří v USA mezi 5 nejprodávanějších produktů vlasové péče a v oblibě ho má řada celebrit, jako Mila Kunis, Taylor Swift, Katy Perry a jiné. Najdete ho pravidelně také v zákulisí světových Fashion Weeků.

Co je na něm unikátní?

Unikátní je právě především přípravek MOROCCANOIL Treatment, který dal před několika vzniku celé nové kategorii produktů vlasové péče – olejů. Jedná se o velmi versatilní produkt, který má široké spektrum využití. Mimo tento produkt značka nabízí kompletní sortiment přípravků vlasové péče a stylingu. Zajímavostí je, že všechny produkty obsahují arganový olej a různé další účinné látky. Šampony, ani kondicinéry neobsahují parabeny, ani sulfáty, či fosfáty a zároveň chrání barvu vlasů.

Jaké speciální účinky má?

Právě díky obsahu arganového oleje a jiných účinných látek lze dosahovat dlouhodobě krásných, zdravých a zářivých vlasů.

Co přináší salonům a klientům?

Salonům především spolupráci se světově uznávaným partnerem kadeřnických salonů a výjimečnou obchodní příležitost. Klientům salonů produkty, které doopravdy účinkují a díky kterým mohou konečně mít takové vlasy a účes, po kterých vždy toužili.

Jaké máš plány do budoucna? Na co se můžeme těšit v České republice?

Plánů a myšlenek mám hodně. Chvíli mi trvalo určit ty prioritní. Především bychom do konce roku 2017 rádi zavedli kompletní sortiment vlasové péče MOROCCANOIL. Pracujeme také na vzdělávacím programu, zaměřeném především na motivaci, obchodní dovednosti, management a další věci, které jsou spojené s poskytováním služeb v oblasti beauty. Zbytek zatím ponechávám „v šuplíku“.


+
Facebook

banner

Sociální sítě

instagram




SALON24.CZ



Oblíbené tagy

+