OWAY jako životní styl

02.02.2017 - #SALON24GIRLS
IMG_3235

Hledala jsem nadpis, který by dokonale vystihl propojení mých pocitů ze zážitku a zároveň motto této skvělé značky. Pokud jste již četli některý z mých článků, poznali jste, že čím dál více přemýšlím o tom, co jím, co použiji na pokožku a teď přišla na řadu i péče o vlasy, která si zaslouží nejen vnitřní výživu, ale i vnější.

...krása nebo zdraví?

Nechci si vybírat. Dala jsem na doporučení jedné mé známé (díky Ivčo M. – btw. skvělá Djka), která mi řekla o Eco Salonu Rolland a značce Oway. Obdivovala jsem její účes, platinovou barvu a zdravě vypadající vlasy.

...věřím v dokonalost přírody.

Když jsem se o značku a zmíněný salon začala více zajímat, zjistila jsem, že jsou výhradním distributorem pro ČR a SK, ale zároveň provozují tento unikátní koncept, kde najdete showroom organické kosmetiky, Academy Rolland, můžete zde navštívit různé workshopy, eventy, školení aj. Co jsem si vybrala já? Zvažovala jsem návštěvu vernisáže obrazů Martina Salajky a šálek svařáku, ale dala jsem přednost vlasové péči.

...miluji udržitelný luxus.

Mým cílem bylo po téměř šesti měsíčním odpočinku od profesionální péče, kdy jsem v Kanadě používala jen organické produkty, dostat něco vyjímečného, ozdravujícího a odcházet s pocitem, že jsem si vlasy opět nezničila chemií. Tato značka mi nabídla mnohem více! Jak praví: „Záleží jen na Vás“ ... Já si vybrala souhru získaných informací, šetrného ošetření, organické péče pro mé oslabené vlasy, relaxace s umem seniorních kadeřníků. Odcházela jsem se dvěma barevnými tóny ve vlasech, lehkým sestřihem, lesklými a zdravě vypadajícími vlasy a za velmi přijatelnou cenu. Zajímá Vás proč mne tato italská kosmetika s příběhem fungující od r. 1948 tak zaujala?

1. Pracuje s biodynamicky a organicky pěstovanými rostlinami, jejichž zásadou je udržovat úrodnost půdy, respekt k lidstvu, rostlinám, půdě i planetě.

2. Udržovat rostliny zdravé a silné, bez syntetických chemických látek, pěstovat suroviny té nejvyšší kvality. Věděli jste, že esenciální oleje nejen opojně voní, ale jsou také funkčními účinnými látkami, které mají uklidňující účinky, což dodává rovnováhu a svěžest tělu i mysli.

3. Green Chemistry zaručující účinné a přírodní výrobky bez drsných a toxických chemikálií, za použití přírodně získaných složek.

4. 85 % hnědého skla chrání integritu, uchovává botanické extrakty, chrání před UV zářením a před bakteriemi, je 100% čisté a bez toxinů. Všechny obaly jsou recyklovatelné nebo eco-certifikované!

5. Fair Trade Networks podporuje rozvoj chudých zemí po celém světě.

...podporuji globální zdraví.

Vím, že Eco Salon Rolland si pečlivě vybírá, kam bude produkty Oway dodávat, a tak pokud máte chuť si dopřát něco podobného a dozvědět se více o těchto produktech, jejich výrobě a jak budou účinkovat a vypadat na vás, mohu vám ho vřele doporučit stejně jako Oui hair salon, kde s těmito produkty pracují též. Pokud máte někdo podobné vlasy jako já (tenké, jemné, bez objemu, někdy více padající) doporučuji řadu Rebuilding, X volume, Sea salt spray a Glossy nectar ☺ Třeba právě vás někdo obdaruje těmito produkty pod stromečkem...

P.S. Mějte krásné Vánoce s těmi nejbližšími, plné lásky a radosti!

Vaše Radka

Tagy: #oway, #oui, #ecosalon

+
Facebook

banner

Sociální sítě

instagram




SALON24.CZ



Oblíbené tagy

+