Hedvábnou cestou ke kráse

09.02.2017 - Péče o obličej
silk_treatment

V zimním období, které je ideální pro provádění aktivních detoxikačních procedur a peelingů, nesmíme zapomínat také na regenerační a výživné procedury. Právě v období po provedení aktivního peelingu je velmi důležitá výživa pleti a její regenerace. CHRISTINA kosmetika nabízí salonní regenerační a zpevňující ošetření hedvábím - ošetření SILK.

 

Díky svým skvělým výsledkům a speciálnímu složení je tato hedvábná procedura oblíbeným ošetřením monackých princezen Karolíny a Stefanie.

 

Procedura SILK je založená na aplikaci vláken ze zámotků bource morušového. Jejich rozpuštěním přímo na pokožce se docílí absorpce daného hydrolyzátu pokožkou.

Vlákna se pevně váží na pokožku a dlouho se na ní udrží, přičemž vytváří hygroskopickou bílkovinovou vrstvu. Tato vrstva nebrání dýchání kůže a neucpává póry. Má výrazný liftingový účinek, změkčuje a hydratuje pokožku po dlouhou dobu. V průběhu několika dní dochází k postupnému rozpouštění proteinového hydrolyzátu na aminokyseliny, které jsou výživou pro kožní buňky. Kromě toho, vlákna chrání pokožku před oxidačním stresem, regenerují a zlepšují její stav, dlouho udržují vlhkost v pleti.

 

Procedura SILK

  • vhodná pro všechny typy pleti

  • ideálně se hodí pro zvláštní příležitosti

  • zanechává příjemný pocit po ošetření

  • dělá pleť zářivou a rozjasněnou

  • pokožka se vyhlazuje, zpevňuje a vypíná

 

Ošetření je vhodné pro všechny typy pokožky a libovolný věk. Nemá žádné kontraindikace.

Účinek procedury přetrvává 10-12 dní. Doporučený interval mezi jednotlivými ošetřeními je  2 až 4 týdny.

 

 

Tagy: #Christina

+
Facebook

banner

Sociální sítě

instagram




SALON24.CZ



Oblíbené tagy

+