Jaroslava a její úchvatný salon v Karlíně

03.03.2017 - Salony
Some sun andvitamin sea

Nové kanceláře, byty a restaurace.  Karlín je magnetem pro kreativce, technologické podnikatele a globální organizace. Postupně se stává novým kulturním hubem Prahy. A v centru toho všeho se nachází unikátní Medical Esthet & Spa. V Corn Lofts, hned vedle Fóra Karlín, ho vybudovala Jaroslava - dynamická podnikatelka a beauty specialistka.

Co Vás láká na oboru krásy? Můžete popsat cestu, co vás přivedlo do beauty? 

K oboru jsem měla vztah už od dětství, kdy jsem jako malá chodila do drogerie a měla jsem přehled o veškeré nabídce kosmetiky. Pamatuju si, kdy se po revoluci objevily na trhu první zahraniční krémy.

Do té doby, než se u nás dalo něco koupit jsem používala masky z vlastní produkce, bio zahrady:-)

Na celém oboru mě nejvíc láká ta možnost, že můžeme oddálit stárnutí, zkvalitnit pleť a její vzhled. Tím, jak na sobě pracujeme a staráme se o sebe, můžeme vypadat výrazně mladší, než je náš skutečný věk. A možnosti dnešní kosmetiky tomu nahrávají.

 

Jakou jste měla vizi, když jste začala budovat Váš salon?

Pomáhat ženám, dělat je ještě krásnější a spokojenější. To bylo mým hlavním posláním už před 9 lety, kdy jsem plánovala a otvírala salon. Dělá mi radost, když jim mohu vyléčit pleť, postarat se celkově o jejich životní styl, stravu atd. Sledovat, jaký efekt může mít zdravá pleť na jejich sebevědomí a následně jejich život, je pro mě nejvíc uspokojující. Hřeje to u srdce….a to mne posouvá ještě dál.

Celkově všechny aktivity spojené s provozem salonů jsou pro mě srdeční záležitostí. Věřím, že když se člověk najde a duševně naplní svým posláním, tak se to take odrazí v jeho životě  a vše pak funguje samo tak, jak má.

 

Můžete něco říct o Vašem klientském přístupu? Jak pečujete o Vaše klienty? Co si myslíte, že děláte jinak?

O každou klientku pečujeme individuálně s osobním přístupem a zohledňujeme její životní styl. Jsme s ní v neustálém kontaktu, pokud ji něco trápí, může se s námi kdykoliv spojit a přijít na konzultaci. Vždy provedem diagnostiku a podrobný rozbor stavu klientky. Zajímá nás její celkový životní styl, ne jenom její pleť, ale i její strava, léky, koníčky, pracovní nasazení, spánek, životní tempo atd., to vše ovlivňuje pleť, aniž by si to klientky uvědomovaly. Zajímáme se celkově o její život, to vše zohledňujeme,  protože tak nejlépe můžeme diagnostikovat daný problém s pletí a její následnou léčbu, výběr produktů BR a ošetření. Klientky, které se opakovaně vrací, už ví, že čas strávený u nás bude osobní a relaxační zážitek. Smějou se, že jsem jejich "tajná zbraň", protože po ošetření se cítí omlazené a spokojené.

 

Jaké druhy služeb poskytujete?

Nabízíme kosmetické a tělové rituály výhradně s kosmetikou Biologique Recherche. Dále jako jediný salon v České republice nabízíme manikúru a pedikúru za použití veganské značky Bio Sculpture.

Naše služby zahrnují i estetickou dermatologii a před a pooperační péči.  Klientky si u nás můžou nechat prodloužit řasy a udělat permanentní make-up. V případě jejich potřeb zajistíme i vizážistku a stylistku.

Poskytujeme i samoopalovací nástřiky značkou Vita Liberata a k dispozici v našem salonu je i LPG.

 

 

Jaká je Vaše strategie k výběru kosmetiky? Co na konkrétní značce hledáte?

Důvod, proč jsem si vybrala Biologique Recherche, byl jednoduchý. Chceme prostě klientkám nabídnout to nejlepší.  Rozsáhlý výzkum mne vedl k výběru produktů Biologique Recherche, pro jejich přírodní složení a faktu, že jsou bez toxických chemikálií, parabenů, konzervantů a parfemace. Používám je deset let.  Přístroje, se kterými v salonu pracujeme, jsou nejvyšší evropské kvality. Navíc využivám své nejcennějších "nástroje" - oči, ruce a intuici.

Kosmetika Biologique Recherche řeší okamžitou potřebu pleti. Jak říká doktor Philippe Allouche, zakladatel značky “Naše pleť může být přirovnána k domu. Pokud je střecha špatně postavena a nemůže zajistit ochranu proti vnějším vlivům, vše uvnitř je pak vystaveno stresu a stává se zranitelným. Náš stav pleti se mění několikrát za den a stejně tak i během našeho života.” To je náš “SKIN INSTANT”.

 

Jak si myslíte, že se budou vyvíjet trendy obecně v beauty oboru? Jaké příležitosti to přinese pro Váš salon?

Dnes je velice běžné, že ženy využívají všechny možnosti moderní estetické medicíny. Právě Biologique Recherche na tento vývoj reaguje a už několikátým rokem stanovil strategii postupů a produktů před- a pooperační péče. Cílem je obnova epidermálních struktur. Klientka, která absolvuje různé estetické zákroky, musí mít k dispozici správnou kosmetiku, kterou používá. BR své produkty těmto potřebám uzpůsobuje a pleť našich klientek tak díky speciálnímu přístupu můžeme připravit na samotný zákrok díky správnému předoperačnímu ošetření. Následně jim věnujeme adekvátní péči v rámci pooperačního ošetření.

 

Jsem nadšená, že v našem salonu můžeme propojit účinky skvělé kosmetiky s možnostmi estetické medicíny. Dělám vše pro to, aby náš salon získal v budoucnu status zdravotnického zařízení a nabídnout tak klientkám i služby estetické medicíny. Mým cílem je připravovat klientky jak psychicky tak i fyzicky na léčbu problému s pletí, tak i na dnešní technologie estetických zákroků a a poté i jejich regenerace. Zajímá nás také, zda je klientka po aplikaci botulotoxinu či výplní a nití, poté se odvíjí její ošetření a následná domácí péče.

U nás v Institutu se řídíme mottem: "Vaše krása, naše radost!"

 

 

 

 

 

 

 


+
Facebook

banner

Sociální sítě

instagram




SALON24.CZ



Oblíbené tagy

+