Instagram spouští novou funkci

26.06.2018 - Profi
Instagram pic

Minulý týden spustil Instagram novou aplikaci, IGTV, platformu pro sdílení videí ve vertikálním režimu. Funguje jednak v rámci Instagramu, ale i jako samostatná aplikace. Pokud si zaktualizujete Instagram, můžete začít sledovat IGTV. Malá ikonka v pravém horním rohu změní barvu vždy, když někdo, koho sledujete, publikuje IGTV video.

Je to funkce, která je jako dělaná přímo pro beauty a fashion odvětví. Dovoluje uživatelům publikovat videa dlouhá od jedné minuty až po hodinu. Všechna videa jsou nahrávána a přehrávána ve vertikálním režimu, takže veškerá konzumace je ideální právě na dispejích telefonů.

Ke sledování se nabízí kanály jednotlivých uživatelů a lze vybírat podle jednotlivých kategorií. Stejně jako u běžných příspěvků na Instagramu, můžete jednotlivá videa komentovat, sdílet anebo jim poslat srdíčko.

IGTV přináší pro firmy další způsob, jak zapojit publikum. A rozhodně není nutné na pořizování IGTV videí  angažovat několikačlenný tým, protože pro novou generaci konzumentů perfekcionismus příliš neoslovuje.

 

Návod jak si nastavit IGTV kanál z  Instagramového účtu


+
Facebook

banner

Sociální sítě

instagram




SALON24.CZ



Oblíbené tagy

+