Mladistvá a zářivá

18.02.2016 - Péče o obličej
Mary Cohr Aromatherapy

Ošetření Age Repair

Ať už chcete mít zářivou pleť před vánočním večírkem anebo péči v salonu pojmete jako klasickou anti aging proceduru anebo prostě chcete pleti jen tak přilepšit, nebudete zklamaní. Prémiové ošetření Age Repair totiž obnovuje mladistvou zářivost pleti. My jsme ho vyzkoušeli ve studiu paní Karolíny Holečkové.

Vrásky, nosoretní rýhy, ztráta zářivosti a pevnosti anebo hnědé skvrny. To jsou základní znaky stárnutí, s nimiž má za cíl tato metoda vyvinutá francouzskou kosmetickou značkou Mary Cohr bojovat.

Základem ošetření jsou čtyři specifické kroky, které pracují s pletí jak na povrchu (na úrovni epidermis), tak uvnitř (na úrovni dermis). Je to peelingový krém, anti-aging serum, pleťová masáž a rozjasňující maska .  

AGE REPAIR TREATMENT
Na začátku Karolína, v oboru 23 let, vyhodnotí stav pleti a odlíčí ji, aby mohla začít s peelingem.

Peelingový krém v této péči se nazývá dermabráze, protože je silnější a hrubší než běžné peelingy. Obsahuje mleté meruňkové skořápky. Připravuje pleť na maximální přijímaní účinných látek z dalších produktů.

Anti-aging serum se míchá těsně před nanášením ze dvou složek: koncentrátu buněčného života , což je patent Mary Cohr obsahující 56 biologicky aktivních látek pro regeneraci a správné fungování pleti, a čistého vitaminu C, který rozjasňuje unavenou pleť a eliminuje nadměrnou pigmentaci. Následně se nanáší stětcem na obličej, krk a dekolt a ručně se zapracuje.

K masáži se používá emulze s kyselinou hyaluronovou pro efekt vyhlazení a vyplnění vrásek. Pro toto ošetření vyvinula Mary Cohr speciální masáž vycházející z technik japonské masáže kobido. Je zaměřená na lifting a důkladné hloubkové  prokrvení.

Omlazující a rozjasňující maska je tzv. vliesová maska, což je plát netkané textilie napuštěný účinnymi látkami, v tomto případě kolagenem. Po sejmutí se nesmývá a všechny látky zůstávají dále na pleti jako sérum, pro prodloužení účinku péče.
V průběhu masky pečuje kosmetička také o vaše ruce zbylým pelingem a sérem .

Karolína holečková - MARY COHR


O kosmetice

Mary Cohr je profesionální kosmetika určená pro použití a prodej pouze z rukou kosmetiček- tady zvaných doktorky krásy.Byla založená ve čtyřicátých letech ve Francii. Dnes s ní pracuje vice než 5 000 salonů po celém světě. Hlavní ingrediencí jsou esenciální oleje, které mají vysokou koncentraci.  Kombinují se s gelovými krémy tzv. vitálními esencemi, které zlepšují metabolismus pleti. Všechny produkty jsou z rostlinných složek , bez parabenů,minerálních olejů a GMO.
Má vyvinutou celou řadu profesionálních ošetření a patentovaný přístroj Catio Vital pro hloubkové zapracování ionizačních  sér .

MARY COHR KOSMETIKA


Salon: Karolína Holečková, Truhlářská 18, Praha 1


+
Facebook

banner

Sociální sítě

instagram




SALON24.CZ



Oblíbené tagy

+